ITmix.cz logo

Recenze: chytré hodinky Huawei Watch GT 5 Pro

Silné stránky
  • Sportovní a elegantní design
  • Výborná kvalita zpracování
  • Pohodlné v práci i během spánku
  • Špičková odolnost
  • Vhodné pro potápění do 40 m
  • Bohatá nabídka sportovních funkcí
Slabé stránky
  • Nedostupné platby
  • Běžná navigace je nedostatečná
  • Upgrade z nePro verze je předražený
  • Malá nabídka aplikací třetích stran

Hodinky Huawei Watch GT 5 Pro mě ve 46mm verzi oslovily svým elegantním designem a pohodlným nošením. Ve své třídě nabízí špičkovou odolnost, díky čemuž je využijete i pro potápění nebo extrémní vodní sporty. V případě běhu vás osloví přesnými základními metrikami a celým spektrem těch pokročilých. Nechybí ani offline mapy a spolehlivá navigace během sportování. Za zmínku stojí také vynikající výdrž na baterii a zajímavá nabídka zdravotních funkcí. Kromě titanové 46mm verze jsou hodinky dostupné také v menším 42mm keramickém pouzdře, které je určeno pro dámy. V nabídce naleznete také základní verzi Huawei Watch GT 5. Čím se tyto verze liší a pro koho jsou primárně určeny hodinky Watch GT 5 Pro?

Nejčastější dotazy a odpovědi

Dají se hodinky používat s iPhonem?

Ano, hodinky jsou kompatibilní s telefony se systémem iOS (verze 13+) a Android (verze 9+). Nicméně při používání s iPhonem nejsou dostupné reakce na oznámení, takže na zprávy neodepíšete, jen si je prohlédnete.

Lze s Huawei Watch GT 5 Pro telefonovat?

Ano, ale jen v dosahu Bluetooth signálu. S kvalitou hovorů jsem byl spokojen. Konektivitu eSIM hodinky nenabízejí na rozdíl od prémiovějších Huawei Watch 4 Pro.

Jsou hodinky vodotěsné?

Hodinky zvládnou ponor do hloubky 40 metrů, díky čemuž je můžete použít i k potápění. Jejich odolnost je dále certifikována kódem IP69K, takže by měly odolat také horké vodě a vodní páře pod tlakem. Hodinky jsou ale testovány v laboratorních podmínkách, takže tyto údaje je třeba brát s rezervou.

Jaký je rozdíl mezi 46 a 42mm verzí Watch GT 5 Pro?

Hlavní rozdíl jsou tvarování a hmotnost pouzdra. 42mm dámská verze má kulaté keramické pouzdro o hmotnosti 44g. 46mm pánská verze dostala titanové osmihranné pouzdro, které váží 53g. Rozdíl je také ve výdrži baterie, které je u větších hodinek přibližně dvojnásobná.

Hodinky jsou určeny pro ženy i pro muže
Hodinky jsou určeny pro ženy i pro muže

Technické parametry svědčí o dobře vybavených hodinkách

Už při prohlížení technických specifikací mi bylo jasné, že z Watch GT 5 Pro nebudu zklamaný. V první řadě oceňuji, že výrobce myslel také na ženy a připravil hodinky se stejnou funkční výbavou v menším pouzdře bez velkých kompromisů, jak tomu bývá u některých hodinek Garmin.

Za zmínku dále stojí rozšířené dvoupásmové GPS či certifikovaná odolnost IP69K. V tabulce sice uvádím NFC, ale s hodinkami zaplatíte z evropských zemí jen v Polsku.

46 mm42 mm
Typ řemínkuElastomer, titanElastomer, keramika
Materiál pouzdraTitanKeramika
OdolnostIP69K, 5 ATM, ponor 40 m
DisplejAMOLED, 1,43“, 466 × 466 pxAMOLED, 1,32“, 466 × 466 px
Kapacita baterieVýrobce neuvádí
Výdrž baterieAž 14 dníAž 7 dní
Způsob nabíjeníMagnetický napájecí kabel
KonektivitaBluetooth 5.2, NFC, GNSS, Glonass, Galileo, BDS, QZSS
Operační systémHarmony OS 5.0
Rozměry (bez řemínku)46,3 × 46,3 × 10,9 mm42,5 × 42,5 × 9,6 mm
Hmotnost (bez řemínku)53 g44 g

Pokud vás zajímá více informací, kterých byste se měli držet při koupi hodinek, přečtěte si náš článek o tom, jak vybrat chytré hodinky, nebo nahlédněte do recenzí konkrétních modelů.

Osmihranné pouzdro se výrobci osvědčilo

Když jsem před časem rozbalil hodinky Huawei Watch GT 4, které jako první dostaly osmihranné pouzdro, nebyl jsem si tímto odvážným krokem výrobce jistý. Nová generace se ve 46mm verzi opět suverénně ukazuje s tímto designem, ale tentokrát s poněkud jemnějšími konturami a musím uznat, že se mi GT 5 Pro líbí o něco více než GT 4.

Menší 42mm verze nabízí pouzdro kulaté a bez lunety s čísly. Rozdíl je také v materiálech. Pouzdro menší verze je z keramiky, zatímco větším hodinkám dominuje titan. Obě verze nabízejí na boku otočnou korunku a pod ní tlačítko – přesně jako v případě předešlé generace nebo prémiovějších hodinek Huawei Watch 4 Pro.

U obou verzí se setkáte s AMOLED displejem, rozlišením 466 x 466 px a maximálním jasem 1200 nit. Díky těmto parametrům je obraz na hodinkách ostrý a dobře viditelný na přímém světle.

V dnešní době samozřejmě naleznete hodinky s vyšším jasem a lépe čitelným displejem v outdooru. Mám na mysli především Apple Watch Ultra a Ultra 2 nebo Samsung Galaxy Watch Ultra, které nabízejí maximální jas 2000 až 3000 nit. Tyto hodinky jsou ale mnohem dražší než Watch GT 5 Pro a v některých provedeních až dvojnásobně.

Kvalita zpracování je špičková

Mnou testovaná 46mm verze kombinuje sport s elegancí. Černé matné pouzdro je odolné a ani při silnějších nárazech se jeho barva nezačala odlupovat. Pouzdro je tak kvalitnější než u prémiovějších Apple Watch Ultra 2, na jejichž černém pouzdru jsou již po krátké době patrné defekty.

Luneta je umístěna v rovině se safírovým sklíčkem, takže jej chrání před bočními nárazy. Zaujala mě také korunka, která drží na svém místě pevně, její otáčení klade ideální odpor, je dobře odkrokována a doplněna vibrační odezvou.

Kde koupit Huawei Watch GT 5 Pro
Huawei Watch GT 5 Pro
Hodnocení
4.1/5

Přestože jsem s korunkou během testování neměl problém, pro osoby s většími prsty může být příliš malá.

Rád bych ještě zaměřil vaši pozornost na řemínek. Jak vidíte na snímcích níže, nejde o řemínek typu Quick Fit nebo Quick Release jako u mnohých hodinek Garmin. Spojení s pouzdrem je tím pádem proprietární a výrobci se velmi povedlo. O uvolnění řemínku z pouzdra se stará kovové tlačítko, které stahuje osičku. Obě části řemínku jsou doplněny vodícími lištami, díky čemuž je umístění rychlé a jednoduché.

Přestože je přibalený řemínek proprietární, hodinky jsou kompatibilní s běžnými 22mm řemínky s osičkou.

Certifikace IP69K mě překvapila

Odolnost je jeden z hlavních rozdílů ve srovnání s předchozí generací. Watch GT 4 byly totiž určeny jen pro povrchové plavání a šnorchlování. Huawei Watch GT 5 Pro nabízí certifikaci IP69K, což je nejvyšší možná třída v kódování – hodinky jsou tak prachotěsné, odolají zvýšenému tlaku a zvýšené teplotě vody.

Díky špičkové odolnosti zvládnou podle normy EN13319 delší ponor až do hloubky 40 metrů, takže jsou vhodné také pro potápění a extrémní vodní sporty. Svědčí o tom i podpora nového sportovního režimu Potápění.

Na jedné straně oceňuji snahu výrobce přinést na trh takto dobře vybavené a odolné hodinky, je třeba však podotknout, že na poškození v těchto podmínkách se záruka bohužel nevztahuje. Slaná mořská voda je zároveň mnohem agresivnější než sladká a vede k rychlejšímu opotřebení gumových těsnění. Jenom čas ukáže, jestli je vodotěsnost spolehlivá i v dlouhodobém horizontu.

Ergonomie a komfort používání

Hodinky jsem používal prakticky bez přestávky – během sportování, v kanceláři, při různých manuálních činnostech a také během spánku. Přestože váží solidních 53 g, za žádných okolnosti mi na zápěstí nevadili. Zároveň jsem neměl pocit, že by byly hodinky obzvlášť robustní nebo těžké. Díky plynulému přechodu pouzdra do řemínku mi hodinky krásně kopírovaly tvar ruky.

Hodinky vydržely více než týden bez nabíječk

Výrobce uvádí, že při běžném používání by hodinky měly vydržet 14 dní a v náročnějších podmínkách 9 dní. Já jsem hodinky používal bez jakýchkoliv omezení. Podmínky byly následující:

  • kontinuální měření stresu, tepovky a saturace,
  • sledování spánku,
  • 30 minut sportu denně,
  • 5 minut hovorů přes Bluetooth denně,
  • jedno měření EKG a tuhosti tepen za den,
  • neaktivní Always-on displej,
  • upozornění z nejdůležitějších aplikací v telefonu.

V těchto podmínkách vydržely hodinky na jedno nabití přibližně 10 dní, což je v dnešní době velmi úctyhodné číslo.

Hodinky překvapí is Always-on displejem

Pokud jste zvyklí na to, že je na ciferníku hodinek vždy něco vidět, s Always-on displejem (AoD) na Watch 5 Pro se nemusíte bát každodenního nabíjení. Ve výše popsaných podmínkách a s aktivním AoD mi hodinky vydržely na jedno nabití necelých 5 dní, které uvádí výrobce. Opět se tak jedná o velmi slušné číslo.

V případě 42mm verze je běžná výdrž baterie 7 dní, při intenzivním používání 5 dní a při zapnutém AoD 3 dny.

Na 100 % nabijete hodinky za hodin

Nabíjení má na starosti přibalený magnetický adaptér s USB-A koncovkou. Moje nabíjení z notebooku z 0 na 100 % trvalote přibližně hodinu. Kromě přibaleného kabelu můžete pro nabíjení využít také jinou bezdrátovou nabíječku nebo telefon, který nabízí sdílení napájení. Hodinky Watch GT 5 Pro totiž podporují Qi standard.

Sportovní funkce – silná stránka hodine

Již výchozí ciferník na 46mm verzi našeptává, že se sportovci mají na co těšit. Obsahuje totiž trasu poslední aktivity, hodnotu tréninkové zátěže a další informace týkající se pohybu. V nabídce naleznete více než 100 sportovních aktivit včetně různých běžeckých disciplín, vodních sportů či triatlonu. Možnost vytvořit vlastní multisportovní aktivitu bohužel chybí, co je škoda.

Nové a vylepšené sportovní režim

Prostřednictvím režimu Golf můžete stáhnout databázi více než 15 000 golfových hřišť. Přímo na hodinkách tak budete mít zobrazení greenů, fairwayů a bunkrů. Na základě větru a vzdálenosti jamky hodinky doporučí, kam mířit a jakou hůl vybrat. K dispozici je také režim Cvičné odpaliště, pomocí kterého může trénovat svůj svůj odpal. Hodinky zobrazují také animace, jak správně držet hůl.

Databáze je relativně bohatá a najdete v ní mnohá hřiště v Maďarsku, Polsku nebo Rakousku, chybí však země jako Česko a Slovensko.

Díky vyšší úrovni odolnosti v porovnání s Watch GT 4 nebo Watch 4 Pro, naleznete v nabídce sportů také Potápění. V rámci režimu můžete nastavovat upozornění na hloubku a délku ponoru nebo trénovat své potápěčské schopnosti. K dispozici máte trénink tolerance CO2 nebo hypoxický trénink.

Běžecké funkce mě příjemně překvapil

V případě běžeckých disciplín nabízejí hodinky tradičně nejvíc detailů. Základem je v první řadě zaznamenání trasy pomocí dvoupásmové GPS. Ta je ve srovnání s předchozí generací dostupná nejen pro standardní GPS, ale také další navigační systémy včetně Galileo, který má zajistit lepší přesnost v Evropě.

V praxi je zakreslení trasy do mapového podkladu relativně přesné, i když má své mouchy. V zastavěné oblasti byla moje trasa vícekrát zakreslena viditelně mimo reálných cest a chodníků.

Kde koupit Huawei Watch GT 5 Pro
Huawei Watch GT 5 Pro
Hodnocení
4.1/5
Nabídka běžeckých funkcí je bohatá
Nabídka běžeckých funkcí je bohatá

Dále hodinky zaznamenají tempo, počet spálených kalorií, převýšení a také tepovku. Přesnost měření tepovky a ostatních metrik by měla být o něco vyšší ve srovnání s předchozími generacemi, protože je senzor TruSense doplněn efektivnějším cloněním. Díky tomu přechází do senzoru méně nežádoucího světla, což brání vzniku artefaktů.

V praxi jsem přesnost tepovky porovnal s měřením hrudního pásu Polar H10+. Jak vidíte na snímku níže, ve stálém tempu byly měřené hodnoty obou zařízení srovnatelné. Průměrná tepovka hodinek se lišila jen o 2 údery za minutu v porovnání s pásem.

V čem se ale ukázala nepřesnost, byla rychlost záznamu změn. Hrudní pás zaznamenal změny tepovky rychleji než hodinky. Ty reagovaly na změny s odstupem 5-10 vteřin, což je relativně velká odchylka.

Přesnost záznamu tepovky je vynikající
Přesnost záznamu tepovky je vynikající

Ve výbavě nechybí pokročilé metrik

Základními metrikami záznamy samozřejmě nekončí. Běžcům hodinky odhadnou nebo přímo zaznamenají následující údaje:

  • VO2 max,
  • doba kontaktu se zemí,
  • vertikální oscilace,
  • kadence,
  • délka kroku,
  • symetrie kroku,
  • doba zotavení,
  • tréninkový efekt.

Se záznamem trasy hodinky nemají problém v přírodě ani v zastavěné oblasti. Jak je to ale s navigací? Během sportovních aktivit se můžete hodinkami nechat navigovat po předem vytvořené trase. Buď můžete v aplikaci vybrat trasu předchozí aktivity nebo můžete pomocí jakéhokoli nástroje vytvořit .gpx soubor trasy, ten nahrát do aplikace a následně do hodinek.

Pro navigaci můžete využít již absolvovanou trasu
Pro navigaci můžete využít již absolvovanou trasu

Základním podkladem tras je jednobarevné pozadí. Pokud do hodinek stáhnete offline mapu okolí, podkladem bude plnohodnotná mapa. Navigace je přesná, upozorňuje na případné vybočení a její grafické zpracování hodnotím pozitivně.

Také se mi líbí ergonomie ovládání a pohybu po mapě. Během přesunu mezi datovými obrazovkami je její dotykové ovládání deaktivováno. Stačí jedno klepnutí a zobrazí se ovládací prvky. Vykreslování je rychlé, pohyb po mapě bez odezvy a k dispozici máte také náhled celé trasy jedním klepnutím.

Tréninky a vlastní plány

Vytváření vlastních tréninkových běžeckých plánů probíhá stejně jako na hodinkách Watch GT 4. V době psaní mé recenze je k dispozici 13 tréninků, které se skládají z různých fází (zahřátí, poklus, odpočinek). Hlasový asistent vás během tréninku informuje o přechodu do další fáze, kterou vždy stručně představí a někdy přidá užitečné rady. Asistent vám může například doporučit, abyste zpomalili nebo více pracovali rukama.

V případě potřeby můžete u různých sportovních aktivit nastavit samostatné cíle nebo upozornění. Cíle a připomínky se týkají například tepové frekvence, tempa, spálených kalorií nebo překonané vzdálenosti.

Změn se dočkaly i zdravotní funkc

Seznam zdravotních funkcí je v mnohém podobný předešlé generaci hodinek. Přibylo však EKG a měření tuhosti tepen, což byla donedávna doméně prémiovějších Watch 4 Pro. V případě Huawei Watch GT 5 Pro můžete počítat s pravidelným monitorováním srdeční frekvence, okysličení krve či stresové zátěže.

Hodnoty stresu se během mého testování pohybovaly v „dobrých číslech“, a to i v situacích, kdy jsem se necítil nejlépe. Například pokud jsem správně neodhadl druhý šálek kávy a vypil jsem ho brzy po prvním, cítil jsem se vysloveně neklidně a nervózně. Přesto si hodinky myslely, že je stresové zatížení normální a že jsem odpočatý.

Další metrikou je teplota kůže zápěstí. Kromě aktuální hodnoty nabízí hodinky vývoj teploty v čase. Postupné zvyšování teploty beze změny okolních vlivů může znamenat infekční onemocnění, ale měření hodinek je vždy jen orientační a neslouží k diagnostice.

Kde koupit Huawei Watch GT 5 Pro
Huawei Watch GT 5 Pro
Hodnocení
4.1/5

Během dne hodinky zaznamenávají také kalorie (aktivní a pasivně spálené). Vždy tak máte přehled o tom, jaký kalorický deficit kompenzovat stravou. Přímo na hodinkách můžete zaznamenat počet přijatých kalorií a do aplikace Huawei Health můžete přidávat konkrétní jídla. Monitorování kalorií je ideální nejen pro sportovce, ale také osoby, které se snaží udržet konkrétní tělesnou hmotnost.

EKG a měření tuhosti tepen

Dostupnost těchto funkcí je dalším rozdílem základní a Pro verze. Přesto se u obou verzí hodinek setkáte s dolním tlačítkem, které u Watch GT 5 Pro slouží kromě jiného jako elektroda EKG. Měření je v mnoha evropských zemích medicínsky certifikováno.

Hodinky by měly být schopny odhalit běžný sinusový rytmus a některé patologické/nebezpečné rytmy (fibrilace síní a předčasné stažení síní či komor).

Co se týče tuhosti tepen, hodinky ji stanovují podle rychlosti tepové vlny krve. Změny tuhosti tepen tuto rychlost zvyšují a jsou příznakem arteriální hypertenze. Vzhledem k mému věku a zdravotnímu stavu jsem při každém 30sekundovém měření obdržel hodnocení „Dobrý“, což odpovídalo realitě. Funkci EKG a měření tuhosti tepen se detailněji věnuji v recenzi Huawei Watch 4 Pro

Monitorování spánk

Při zaznamenání spánku nabízejí hodinky dobu usnutí a probuzení, délku spánku či rozpočítání jednotlivých fází. Zároveň jsou k dispozici pokročilé záznamy spánkové apnoe a saturace krve. Měřené hodnoty jsem srovnával s prstenem Ultrahuman Ring Air a celková doba spánku se u obou zařízení mírně lišila. Důvodem mohlo být slabší utažení hodinek pro maximalizování komfortu během spánku.

Hodinky také podporují příplatkový program Huawei Health+, který přináší pokročilá dechová cvičení, prémiové sportovní kurzy (včetně zahřívacích a kompenzačních cviků), plány pro udržení kondice či různé relaxační techniky.

Chytré a lifestylové funkce představují menší slabin

Přestože jsou hodinky v mnohém samostatné v kontextu používání chytrého telefonu, nenabízejí některé významné chytré funkce. Pořád se ale jedná o relativně dobře vybavený kousek.

NFC čip je zabudovaný – hodinkami zaplatíte jen v Polsku

Podpora bezkontaktních plateb je zatím velmi omezená. Dobrou zprávou je, že jsou platby dostupné alespoň v Polsku a další státy Evropy (včetně České republiky, Slovenska a Maďarska), by tento trend měly následovat.

Uživatelé Androidu mohou reagovat na oznámení

Podle toho, jaké aplikace vyberete v aplikaci Huawei Health, budou hodinky zobrazovat jejich notifikace. V případě, že obdržíte zprávu a patříte mezi uživatele Androidu, můžete na ni také reagovat. K dispozici máte emoji, předdefinované zprávy nebo klávesnici.

Definované odpovědi jsou zobrazeny v jazyce hodinek a v aplikaci můžete měnit jejich znění. Klávesnice nabízí několik světových jazyků včetně angličtiny, polštiny a italštiny, chybí však čeština, slovenština a také maďarština. Klávesy jsou samozřejmě velmi malé, takže uživatelé s většími prsty budou mít s psaním problém. Hlasové zadávání jako na klávesnicích hodinek se systémem Wear OS chybí.

Klavésy jsou typicky drobné
Klavésy jsou typicky drobné

Hodinky spárujete s iPhonem bez problémů, ale odpovědi na upozornění nečekejte. V tomto případě máte k dispozici jen jejich ukázku. Bez ohledu na operační systém telefonu neumožňují hodinky ani komponovat vlastní zprávy a aplikace jako WhatsApp, Gmail nebo Messenger do nich nestáhnete. Nicméně na zprávy obdržené na těchto platformách můžete v případě Androidu odpovídat.

Zrcadlení hovorů a absence eSIM konektivity

S hodinkami můžete volat v případě, že jsou v dosahu chytrého telefonu. Vytočit můžete jedno z deseti zvolených oblíbených čísel (numerická klávesnice chybí). Hovory jsou poměrně kvalitní, zvuk z reproduktoru čistý a ani druhá strana si v mém případě nestěžovala na špatnou kvalitu.

Mimo dosah Bluetooth signálu jsou hovory nedostupné kvůli absenci eSIM konektivity. Pokud vyhledáváte právě tuto možnost, rád bych zaměřil vaši pozornost na Huawei Watch 4 a Watch 4 Pro nebo konkurenční hodinky s možností telefonování.

Ne tak zcela samostatná navigac

Přestože mě navigace a trasování během sportování příjemně překvapily, o běžné navigaci to bohužel nemůžu říct. Pro navigování mimo sport nabízí hodinky aplikaci Petal Mapy, ta vás však odkáže do telefonu, do kterého musíte tuto aplikaci také stáhnout. Následně je třeba v telefonu spustit navigaci a teprve poté se na hodinkách objeví směrové pokyny a nic víc.

V tomto ohledu vidím u hodinek nevyužitý potenciál. Hlavně pokud offline mapy nádherné fungují během sportu, proč by nemohly mimo něj posloužit k navigaci bez telefonu?

Závěr – pro koho jsou hodinky Huawei Watch GT 5 Pro určeny

Hodinky Huawei Watch GT 5 Pro mě v mnohém příjemně překvapily. Navzdory nemalému 46mm pouzdru je nošení při běžných aktivitách a během spánku pohodlné. Hodinky jsou zároveň dostupné ve dvou velikostech a v různých barevných a materiálových provedeních řemínků.

Bez ohledu na zvolenou velikost pouzdra se můžete těšit na špičkovou odolnost IP69K a podporu potápění až do hloubky 40 m. Běžcům hodinky nabízí kromě základních metrik i ty pokročilé, jako například odhad VO2 max, vertikální oscilace či doba kontaktu s podložkou. Kromě běžeckých disciplín naleznete v nabídce přes 100 dalších aktivit. Ze zdravotních funkcí stojí za zmínku hlavně certifikované EKG nebo klasická plejáda metrik ve formě stresu, saturace a tepovky.

Z chytrých funkcí máte k dispozici základní nástroje, chybí však bezkontaktní platby a plnohodnotná navigace. Mimo sportovní aktivity zobrazí hodinky jen směrové pokyny. Na druhou stranu nabízí velmi slušnou výdrž baterie. Pokud si tím pádem nepotrpíte na bohatých chytrých funkcích, neradi byste nabíjeli hodinky každý druhý den a hledáte elegantní sportovní hodinky, mohou pro vás být správnou volbou Huawei Watch GT 5, které nabízejí lepší poměr mezi cenou a hodnotou.

Kde koupit Huawei Watch GT 5 Pro
Huawei Watch GT 5 Pro
Hodnocení
4.1/5

Uživatelský manuál k chytrým hodinkám Huawei Watch GT 5 Pro

Recenze: chytré hodinky Huawei Watch GT 5 Pro
  • Kvalita zpracování
  • Baterie
  • Operační systém
  • Kompatibilita
  • Poměr cena/výkon
4.1

Cenově dostupné hodinky s prémiovým nádechem a bohatými funkcemi

Hodinky Huawei Watch GT 5 Pro mě ve 46mm verzi oslovily svým elegantním designem a pohodlným nošením. Ve své třídě nabízí špičkovou odolnost, díky čemuž je využijete i pro potápění nebo extrémní vodní sporty. V případě běhu vás osloví přesnými základními metrikami a celým spektrem těch pokročilých. Nechybí ani offline mapy a spolehlivá navigace během sportování. Za zmínku stojí také vynikající výdrž na baterii a zajímavá nabídka zdravotních funkcí. Kromě titanové 46mm verze jsou hodinky dostupné také v menším 42mm keramickém pouzdře, které je určeno pro dámy. V nabídce naleznete také základní verzi Huawei Watch GT 5. Čím se tyto verze liší a pro koho jsou primárně určeny hodinky Watch GT 5 Pro?

Klady

  • Sportovní a elegantní design
  • Výborná kvalita zpracování
  • Pohodlné v práci i během spánku
  • Špičková odolnost
  • Vhodné pro potápění do 40 m
  • Bohatá nabídka sportovních funkcí

Zápory

  • Nedostupné platby
  • Běžná navigace je nedostatečná
  • Upgrade z nePro verze je předražený
  • Malá nabídka aplikací třetích stran
Tento článek byl zpracován autorem na základě reálné zkušenosti s produktem. Hodnocení může být ovlivněno subjektivními dojmy autora. 
Autor: Martin Dajča
Autor: Martin Dajča
Rád tlumočím své zkušenosti a komplexní myšlenky do srozumitelné řeči pro spotřebitele a spotřebitelky. Ve svém volném čase se věnuji běhu, cyklistice a výletům po svém okolí. V mém portfoliu proto naleznete recenze chytrých hodinek, autokamer a mnohých dalších pomocníků do každodenního života.
Jak se vám líbil tento článek?
Vaše hodnocení
Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související recenze

Recenze: chytré hodinky Huawei Watch GT 5 Pro
Huawei Watch GT 5 Pro
Hodnocení: 4.1/5
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram